Het leven is makkelijker geworden

Jack, 59 jaar

_20230515-0C5A9736

Door mijn ziekte en mijn scheiding kwam ik in één keer in de Participatiewet terecht en moest ik van een redelijk inkomen in één keer een heel grote stap terug doen. Ik zocht hulp bij SchuldHulpMaatje die hebben mij begeleid en zodoende kan ik nu redelijk rondkomen. Ook heb ik bonnen gekregen, wat heel fijn was! Ik kreeg daarbij het aanbod om mee te doen aan de Potjes-check. In Nederland kom je gelukkig voor veel verschillende potjes in aanmerking. Met de kleine extra’s is mijn leven, ondanks de kanker, weer wat gemakkelijker is geworden. Ik zou tegen anderen willen zeggen: loop niet te lang met je problemen rond. Schuif je schaamte aan de kant. Kom er voor uit en zet de eerste stap naar een mooi en goed nieuw leven. Schaam je vooral niet, nooit doen. Doe gewoon wat je moet doen.