Positief en hoopvol door de hulp

Gülter, 48 jaar

_20230515-0C5A9682

Door de echtscheiding kreeg ik in het begin wel alimentatie. Maar nu krijg ik nog maar de helft omdat mijn dochter 18 is geworden. Dat scheelt 500 euro per maand. Dus zit ik krap. Via Humanitas ben ik terechtgekomen bij de Voedselbank. Ik kreeg hier twee kledingbonnen; eentje voor mijzelf en eentje voor mijn dochter. Dat was heel fijn. Ook kreeg ik de mogelijkheid om dePotjes-check te doen. Ik krijg nu misschien een vergoeding van het Noodfonds Energie, de aanvraag loopt nog. Echt rust heb ik nog niet, maar ik maak me niet meer zo heel erg druk. Ik ben positief door de hulp die ik krijg en ik hoop dat het door de Potjes-check wel goed komt. Tegen mensen in mijn situatie zeg ik: blijf niet met je problemen lopen. Durf te vragen, je hoeft niet verlegen te zijn. Kijk maar naar voren, niet naar achteren. Het leven gaat door.